Etusivu

Myytävät asunnot

Yhteystiedot

Maanrakentaminen ja lumityöt

Yritys

Ota yhteyttä

Galleria


Suomen Hyvä Koti Oy
 
On yli 60 asuntoa rakentanut uudistuotantoon ja maanrakentamiseen keskittynyt Järvenpääläinen yritys. Toimimme pääsääntöisesti Järvenpään ja Keski-Uudenmaan alueella, mutta tutkimme jatkuvasti kehittyviä asuntomarkkinoita sekä mahdollisuutta rakentaa myös muualla Uudenmaan alueella. Lisäksi teemme erinlaiset piha-, lumi- ja kaivuutyöt talojen pohjatöistä ulkoalueiden viimeistelyyn.
 
Vuosituotantomme on noin kymmenen laadukasta ja monilla muilla asumisviihtyvyyttä parantavilla yksityiskohdilla toteutettua rivi- tai paritalohuoneistoa. Kaikki rakentamamme yhtiöt teemme omalla henkilökunnalla ns. pitkästä paikallaan tarkkojen laatukriteereiden ylläpitämiseksi. Panostamme laatuun ja asiakaspalveluun, jonka tiimoilta tarjoamme ennakkomarkkinointi- ja rakennusaikana varattuihin huoneistoihin asiakkaalle mahdollisuuden vaikuttaa lattiasta kattoon sekä laatoista laminaatteihin. Vain mielikuvituksenne on rajana ammattitaitoisten suunnittelijoidemme opastaessa teitä niin kalusteissa, laatoissa kuin huoneiston värimaailmassakin. Näette ja koette koko rakentamisen ajan huoneistonne etenemisen kaikki työvaiheet, sekä vahvistatte yksilölliset valitsemanne pintamateriaalit.
 
Rakentamamme asunto-osakeyhtiöt toteutamme joko RS- järjestelmällä, maksuerien määrän olessa kaksi, jossa kauppaa tehdessä rakennusaikana maksetaan 20% ja asunnon valmistuttua 80% tai ns. ”valmiin uuden asunnon kaupalla”, jossa maksetaan asuntokauppalain mukainen varausmaksun rakennus- tai ennakkomarkkinointivaiheessa ja itse kauppahinta maksetaan kun huoneisto on täysin valmis ja hyväksytty asuttavaksi viranomaismääräysten mukaisesti. Kaikissa kohteissamme lisäksi on rakennusvirhevakuutus joka antaa teille täyden turvan asumiseenne 10 vuoden ajan yhtiön valmistuttua.
 
Ja kuten mottommekin kuuluu, "kestävää rakentamista ajatuksella", tämä on periaate josta olemme ja tulemme aina pitämään kiinni!!