Etusivu

Myytävät asunnot

Yhteystiedot

Maanrakentaminen ja lumityöt

Yritys

Ota yhteyttä

Galleria


Suomen Hyvä Koti Oy
 
On lähes 100 uudisasuntoa rakentanut Järvenpääläinen vuonna 2006 perustettu yritys. 

Vuosien varrella olemme laajentaneet toimialaamme lisäksi maanrakentamiseen, kuljetus ja kunnossapitopuolelle, tällä hetkellä kalustoa on noin 25 erinlaista yksikköä kuorma-autoista kaivinkoneisiin.

Lisäksi toimimme teollisuudelle konepaja- ja metallitöiden osalta, pääsääntöisesti moniakselikoneistuksia sekä sorvaustöitä koko laajuudessaan. Käytössämme on aina uusimmat 3D ohjelmistot.
Verstaamme tekee myös kaikki toimialaan kuuluvat hitsaus- ja rakennetyöt alumiinistä titaaniin, raskaankaluston korjaushitsauksista monimutkaisiin mittapöydällä toteutettaviin osakokonaisuuksiin, jopa 3D toteutukset.
 
Auntorakentamisessa vuosituotantomme on noin kymmenen laadukasta ja monilla muilla asumisviihtyvyyttä parantavilla yksityiskohdilla toteutettua rivi- tai paritalohuoneistoa. 
Kaikki rakentamamme yhtiöt teemme omalla henkilökunnalla ns. pitkästä paikallaan tarkkojen laatukriteereiden ylläpitämiseksi. Panostamme laatuun ja asiakaspalveluun, jonka tiimoilta tarjoamme ennakkomarkkinointi- ja rakennusaikana varattuihin huoneistoihin asiakkaalle mahdollisuuden vaikuttaa lattiasta kattoon sekä laatoista laminaatteihin. Vain mielikuvituksenne on rajana suunnittelijoidemme opastaessa teitä niin kalusteissa, laatoissa kuin huoneiston värimaailmassakin. Näette ja koette koko rakentamisen ajan huoneistonne etenemisen kaikki työvaiheet, sekä vahvistatte yksilölliset valitsemanne pintamateriaalit.
 
Rakentamamme asunto-osakeyhtiöt toteutamme joko RS- järjestelmällä, maksuerien määrän olessa kaksi, jossa kauppaa tehdessä rakennusaikana maksetaan 20% ja asunnon valmistuttua 80% tai ns. ”valmiin uuden asunnon kaupalla”, jossa maksetaan asuntokauppalain mukainen varausmaksun rakennus- tai ennakkomarkkinointivaiheessa ja itse kauppahinta maksetaan kun huoneisto on täysin valmis ja hyväksytty asuttavaksi viranomaismääräysten mukaisesti. Kaikissa kohteissamme lisäksi on rakennusvirhevakuutus joka antaa teille täyden turvan asumiseenne 10 vuoden ajan yhtiön valmistuttua.
 
Ja kuten mottommekin kuuluu, "kestävää rakentamista ajatuksella", tämä on periaate josta olemme ja tulemme aina pitämään kiinni!!